Keraber

Járhat-e együtt a modern megjelenés és a kényelem? Abszolút, különösen a Deante lineáris lefolyók esetében. Ez a minimalista megoldás rendkívül modern jellegűvé, és egyidejűleg még funkcionálissá is teszi a belső teret.

A minimalista stílus továbbra is nagyon erős trend a belsőépítészetben, amelyet a kifinomult egyszerűség jellemez. A lineáris lefolyók tökéletesen illeszkednek a környezetbe, hibátlan kinézetet adva ezzel a berendezett helységnek. A lineáris lefolyó a zuhanytálca helyett van beszerelve, ennek köszönhetően különböző méretű és formájú kabinok használatára van lehetőség. A zuhanyfolyókával ellátott fürdő könnyen tisztán tartható és emellett nagyon kényelmes is.

A Deante lineáris lefolyók többféle modellekben kaphatók - teljes ráccsal, mitázott ráccsal és burkolható felülettel, az alábbi hosszúságokkal - 60, 70, 80 és 100 cm. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, emellett kiegyenlítő lábakkal vannak felszerelve, hogy a burkolat könnyen eltávolítható legyen, ami megkönnyíti a lefolyó tisztítását és karbantartását. A lineáris vízelvezető rendszerek alacsony méretű szifonokkal rendelkeznek, 65 mm magassággal és 40 l / perc vízelnyelési sebességgel. A Deante lefolyók egyik előnye, hogy a lefolyófedő függőleges falain további lyukak találhatóak, amelyek felgyorsítják a víz elvezetését.

A fali lefolyók szintén profi megoldást nyújthatnak a zuhanyzókban: acél lefolyófedővel vagy kifejezetten a csempék alá történő felszereléssel. 65 mm magas szifonnal és 40 l / perc kapacitással rendelkeznek.

A lineáris csatornák nem csak szépen mutatnak, hanem hibátlanul is működnek, ha a beszerelést helyesen végzik el. Ezért kell egy tapasztalt szakemberre bízni a beszerelésüket.

Kérje szervizünket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.