Keraber

Ez elsősorban a környezetvédelemről és a zero waste szellemről szól. Az acélból készült termékek évekig probléma mentesen használhatók. Az acélfelületek könnyen felújíthatóak, például átfesthetők. Ne dobjuk el - újítsuk fel. Ily módon meghosszabbíthatjuk a berendezések élettartamát a következő évekre, ami nemcsak pénztárcánk, hanem az egész bolygó számára is előnyös lesz.

A környezetvédelem a teljes gyártási folyamat során elkísér minket. A Mokko kiegészítők gyártásánál minimális  hulladék halmozódik fel, azaz a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló alapanyagból. Még az általunk használt csomagolás is megújuló forrásokból készült, és teljes mértékben újrahasznosítható. Emlékezzünk meg itt a zero waste elvről is.

A sokéves használat szempontjából bútorainkat és kiegészítőinket úgy tervezzük meg, hogy formájuk időtálló legyen. Ma ezek egy loft vagy minimalista stílusú fürdőszoba elemei, de egy idő múlva szépen beleolvadnak az új berendezésbe. Jó példa erre a Mokko kiegészítők sorozata. Ez egy egyszerű formájú kollekció - mondhatjuk úgy is, hogy évekre szóló klasszikus - de a karaktere és váratlan aszimmetriája magára vonzza a tekintetet.